upišite se besplatno u bazu pravnih lica

Kursna lista za 23.06.2017

kursna lista Kursna
lista
Valuta Kol. Kupovni Prodajni
EUR179.500082.5000
CHF151.600052.8857
GBP198.2480102.2995
USD158.600060.9241
na današnji dan

Kolubarski okrug

Kolubarski upravni okrug

arrow!Najnovije vesti iz kolubarskog okruga

iKragujevac: Pogledajte šta se gradi kod Roda centra (foto)
Plan je da se, osim u Kragujevcu, Lidl prodavnice otvore i u Beogradu, Boru, Valjevu, Vršcu, Gornjem Milanovcu, Zrenjaninu, Inđiji, Jagodini, Kikindi, Kruševcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Pančevu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu, Čačku i Šapcu. Prodajni lanac Lidl deo je Schwarz grupacije sa sedištem u Neckarsulmu (srp. Nekarsulm), u Nemačkoj. Prva Lidl prodavnica otvorena je 1973. godine u gradu Ludwigshafenu (srp. Ludvigshafen), a [...] (06/23/2017 01:07 AM)
Sandžak press: Toplane u Sandžaku prelaze na grijanje na biomasu
Posao prelaska na obnovljivu energiju, vrijedan 27 miliona eura, Srbija realizuje uz podršku Vlada Njemačke i Švicarske, kroz donacije i povoljne kredite njemačke Razvojne banke KFW. U projektu “Podsticanje korišćenja obnovljivih izvora energije” su Mali Zvornik, Nova Varoš, Novi Pazar, Prijepolje, Bajina Bašta, Valjevo, Priboj, Kladovo, Majdanpek i Bečej. Ministar energetike potpisao je sa KFW bankom više sporazuma o zajmu po [...] (06/22/2017 06:37 PM)
Politika: Mito za lažnu javnu nabavku
Valjevo – Osam osoba, od kojih troje radnika Gradske uprave Valjevo, uhapšeno je prošle noći u akciji valjevske policije i BIA, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela primanja i davanja mita, zloupotrebe službenog položaja, zloupotreba u vezi sa javnim nabavkama i falsifikovanja službenih isprava. Uhapšeni su, A. V. S, odgovorno lice Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove Valjeva, A. Đ. i [...] (06/22/2017 03:19 PM)
Radio 021: Sve više samoubistava u zatvorima, presuđuju sebi zbog stresa
Nepunih mesec dana ranije, 22-godišnji T. A. iz Novog Sada obesio se u kupatilu sobe Kazneno-popravnog zavoda za maloletnike u Valjevu, gde je izdržavao kaznu od dve godine zatvora zbog razbojništva, krađe i nedozvoljenog držanja oružja. Mladić se obesio čaršavom sa kreveta, čiji je jedan kraj vezao za rešetke na prozoru, a od drugog kraja napravio omču. Njegovo telo pronašli su stražari zavoda za maloletnika i odmah su pozvani nadležni. [...] (06/22/2017 03:00 PM)
Pravda: Pljačka na strateškom proizvodu Srbije: Naprednjaci dali tajkunima da ojade srpske seljake! (video)
Sporazumom potpisanim u Valjevu, utvrđena je otkupna cena od 120 dinara za kilogram, što je gotovo duplo manje nego što je malina plaćana prethodne godine, podsećaju radikali i dodaju da su seljaci sada ucenjeni da malinu predaju po bagatelnoj ceni ili da gledaju kako im rod propada jer nemaju alternativu za prodaju, niti obećanu zaštitu države i ministarstva poljoprivrede. Sporazum hladnjačara je protivzakonit i krivičnim zakonikom [...] (06/22/2017 02:36 PM)
Sve vesti
linkovi

Srpsko-engleski rečnik

Srpska poslovica:

Ako pijemo kao stoka-biće dosta, ako pijemo kao ljudi-biće malo.


... detaljnije ...
REGISTAR PRAVNIH LICA U KOLUBARSKOM OKRUGUVažni telefoni!

SEO optimizacija sajta za Google i optimizacija sajta za pretrazivace

Otkup automobila Beograd

Selidbe Beograd

Odmor u selima Srbije

Banja Vrujci Direktorijum

Banja Vrujci Blog

Vrnjacka Banja turistički portal sa ponudom smestaja

Firme Srbije
Turističke destinacijeVREMENSKA PROGNOZA
Trenutna temperatura:


Prognoza za 5 dana